Caster Kft. facebook
CASTER SZOBOR ÉS ALKATRÉSZÖNTÖDE


Webáruház használata
kisebb betű; nagyobb betű
 

A webáruház használata

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel láttuk el, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a keresést. Igyekszünk a lehető legtöbb adatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés, keresési lehetőségek

Az áruházban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, nézelődhet. Ebben az esetben az Ön adatainak megadása sem szükséges. A lap tetején található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Egy termék képére való kattintással eljuthat a hozzá tartozó részletes információs oldalra, ahol már beteheti az adott terméket a kosarába is. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, megvásárolni, folytassa a böngészést ugyanebben a formában.

Vásárlás

Kosara tartalmáról a részletek/megrendelés gombra kattintva kaphat bővebb információt. Ha összeállította megrendelését és meggyőződött róla, hogy mindent bepakolt a kosárba, amire szüksége van, akkor kattintson a 'Tovább' gombra. Az itt található adatlap kitöltése, szállítás és fizetés módjának kiválasztása után kattintson ismét a 'Tovább' gombra. Itt ellenőrizheti utoljára, hogy minden adat megfelel-e. Ezután az Ön által megadott e-mail címre elküldjük a vevőkódját* és egy visszaigazolási linket, amire kattintva megerősítheti rendelését. Ha ezt 72 órán belül nem igazolja vissza, akkor töröljük a rendelését.

* Következő vásárlásnál már elég beírni az e-mail címet, és megadni ezt a vevőkódot, ezután az adatlapot a vásárláshoz automatikusan kitölti a gép.

Küldjön ajándékot

Nincs is jobb mint ajándékot adni! Miért is ne választaná ezt a lehetőséget, ha van valaki akit meg szeretne lepni!? Egyszerűen a szállítási címhez az Ő lakhelyét adja meg, és válassza a fizetés módjánál a banki előreutalást. Ön kifizeti, Ő pedig kézhez kapja az ajándékot, a visszaigazolást követően akár 24 órán belül. (erről részletesen ld. Szállítási és garanciális feltételek)

Ügyfélszolgálat

Nyitvatartási időben hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a (+36 1) 2768 036-os számon, és készséggel nyújtunk segítséget.

'