Caster Kft. facebook
CASTER SZOBOR ÉS ALKATRÉSZÖNTÖDE


Szállítási és garanciális feltételek
kisebb betű; nagyobb betű
 

  

Személyes átvétel

Lehetősége van a megrendelt termék(ek) személyesen történő átvételére is, kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban.
Címe: 1213 Budapest, Sügér u. 25. Telefon: (1) 2768 036.

Adószám: 10670453-2-43

Cégjegyzék szám: 0109161915/1991

Ez esetben a megrendelést követő 24 órán (1 munkanapon) belül tájékoztatjuk Önt az átvétel legkorábbi időpontjáról és kívánságára térképet is küldünk.

Fizetés az áru átvételekor

A rendelés e-mailben történt visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük Önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

Fizetés banki előreutalással

A rendelés feladása után kérjük, szíveskedjék a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni:
Kereskedelmi és Hitelbank: 10400195-01903463-00000000
Kedvezményezett: Caster Kft.
Megjegyzés sor: kérjük, tüntesse fel megrendelésének számát (a visszaigazoló e-mailben található)!

Az összeg beérkezése után a választott szállítási módon elküldjük Önnek a megrendelt terméket. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

Fizetés bankkártyával

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát megadják. A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát, a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. Az összeg beérkezése után a választott szállítási módon elküldjük Önnek a megrendelt terméket. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

 

Szállítás futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő kézbesítés 100%-osan biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén akár 24 órán belül házhoz szállítja önnek a GLS Hungary.
Mivel a futárok 08:00 - 17:00 óra között szállítanak, arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet , mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt", stb). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, Ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

A házhozszállítás díja Magyarország területén:

  • 50.000 Ft értékű megrendelés alatt 1.500 Ft
  • 50.000 Ft értékű megrendelés felett ingyenes

Sajnos az értesítés gyakran elveszik vagy elkeveredik, mert a postaláda nem zárható, vagy sok reklámanyagot dobtak bele stb. Ha küldeményt vár, kérjük, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, nincs-e benne értesítés. Az áruház rendszere teljesen automatikus: amit Ön rendeléskor a megfelelő mezőkben megad, az automatikusan, ellenőrzés nélkül kerül a küldeményre, ezért kérjük, figyeljen oda, hogy pontos szállítási adatokat írjon be! Ez vonatkozik a szállítási névre is: ha Ön a megrendelő, de a megadott címen nem az Ön neve van kiírva az ajtóra vagy a postaládára, adja meg az ott szereplő nevet is.

Garancia

Garanciát adunk minden termékre a termék árától függetlenül, melyet a számlával igazolhat.

Képek

Az oldalainkon található képek saját forrásból származnak, de nem minden esetben tökéletesen azonosak a forgalomba került termék képével. A képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

Észrevételek, reklamáció és cseregarancia

A termékeket biztonságos csomagolásban, sértetlenül adjuk fel a címzettnek. Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, (esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál) kérjük, okvetlen hívja vevőszolgálatunkat!
Tel.: (1) 2768 036.
Amennyiben a termék sérülése nem a szállítás során következett be, e-mailben jelezze felénk a problémát és a kiszállítást követően 8 napon belül juttassa vissza cégünknek a hibás árut. Amint megérkezik, természetesen térítésmentesen kicseréljünk. A csereáru szállítási díját ilyen esetben magunkra vállaljuk!

Az elállás joga

Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

Figyelem!

  • A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
  • A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie.
  • Amennyiben az árucikk sérült, az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

Személyes adatok biztonsága, adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme a Caster Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. számlázás,  posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

'